Uitdeuken zonder spuiten

Interesse om kleine deukjes - niet groter dan een €2 muntstuk - in uw auto te laten verwijderen? Voor uitdeuken zonder spuiten kan te allen tijde vrijblijvend en kosteloos een offerte aangevraagd worden. Experts van Schadenet Groningen beoordelen vervolgens of de deuk zonder lakschade verwijderd kan worden. Bij uitzonderingen kunnen grotere autodeuken soms ook verwijderd worden.

Een klein deukje kan iedereen overkomen. U botst tegen een paaltje of loopt schade op door een zware hagelbui. Gelukkig kan de autoschade dan door uitdeuken zonder spuiten worden hersteld. De deuken worden dan door onze experts uit het auto-onderdeel gemasseerd zonder lakschade te creëren.

Wat is uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten werkt zoals gezegd enkel bij deukjes kleiner dan een €2 muntstuk waarvan de lak niet of nauwelijk is beschadigd. Het wordt ook wel restylen of uitdeuken zonder lakschade genoemd. Benieuwd of de schade aan uw auto hiervoor in aanmerking komt? Kom gerust eens langs bij Schadenet Groningen. Heeft u hier geen tijd voor? Stuur foto’s van de schade of geef een gedetailleerde beschrijving van de deuk per mail.

Heeft u onverhoopt deuken in uw auto die groter zijn dan 4 centimeter, dan kunnen deze vaak niet worden hersteld door middel van uitdeuken zonder spuiten. Uiteraard kunnen onze experts u ook hiermee van dienst zijn met het herstellen van de schade. Het auto-onderdeel wordt uitgedeukt en voorzien van een nieuwe laklaag waardoor de schade in de meeste gevallen niet meer zichtbaar zal zijn. Dit wordt spotrepair genoemd.

Start de schadecalculator | Afspraak maken | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak