Wat is spotrepair?

Spotrepair is de benaming voor een efficiënte schadeherstelmethode die tegenwoordig steeds vaker gebruikt wordt. Het is de perfecte manier om autoschade te herstellen bij kleinere schades aan bepaalde carrosseriedelen van de auto, zoals het portier of een bumper. Bij spotrepair hoeft slechts een klein gedeelte van het plaatwerk gespoten te worden, zonder dat hierbij grote delen van de auto worden aangesproken. Een groot voordeel hiervan is dat het herstellen van de schade veel minder tijd kost dan conventionele methoden. Spotrepair belast het milieu minder en kost weinig tijd.

Spotrepair Groningen

Schadenet Groningen is dé expert op het gebied van spotrepair in Groningen. Wij bieden u haal- en brengservice en altijd passend vervangend vervoer zodat u zo min mogelijk zorgen heeft omtrent de autoschade. Benieuwd of de schade aan uw auto in aanmerking komt voor spotrepair? Neem even contact met ons op of kom gerust even langs.

Start de schadecalculator | Afspraak maken | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak