Autoschadeherstel

Demontage en uitdeuken

Herstel van autoschade begint met demontage van beschadigde onderdelen. Naast het vervangen van onderdelen is het tevens mogelijk plaatdelen en kunststofdelen zoals bumpers te herstellen waardoor deze niet vervangen hoeven te worden. Het is zelfs mogelijk plaatdelen uit te deuken zonder dat deze daarna opnieuw gespoten hoeven te worden. Voor deze reparaties maken wij gebruik van hoogwaardige lasapparaten welke op elk vlak voldoen aan de strengste fabriekseisen. Alleen op deze manier kunnen wij voldoen aan de strenge toleranties die worden gehanteerd bij schadeherstel van uw auto.

Afspraak maken

Richten

Bij vervorming of beschadiging aan het chassis kunnen wij onderdelen vervangen. De toleranties zijn hierbij streng er worden door de fabriek voorgeschreven. Deze fabrieksnormen worden door middel van richtbanken en uitlijnapparatuur afgesteld op de opgegeven waarden.

Afspraak maken

Voorbewerking en spuiten

Na de plaatwerkerij gaat de auto het spuitproces in. Voordat de auto wordt gespoten worden de niet te spuiten delen afgedekt en de te vervangen of te herstellen delen voorbewerkt. Het voorbewerkingsproces betreft schuren van de plaatdelen en voorzien van grondlak. De autospuiter brengt in de spuitcabine zorgvuldig een nieuwe laklaag aan. Er wordt bij dit proces gebruik gemaakt van watergedragen lakken die het milieu ontzien.

Afspraak maken

Montage en aflevering

Tenslotte worden na het spuitproces de resterende onderdelen gemonteerd en krijgen nieuwe plaatdelen een anti-corrosie behandeling. Na eindmontage vindt er een laatste technische controle plaats. Als u de auto weer komt ophalen informeren wij u uitvoerig over de uitgevoerde werkzaamheden. Hierbij kunnen wij uiteraard eventuele openstaande vragen beantwoorden. U kunt erop vertrouwen dat u uw auto zo goed als nieuw terug krijgt. Volledig gewassen en het interieur gereinigd.

Afspraak maken

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak