Steenslag verwijderen

Heeft uw auto schade door steenslag? Laat de steenslag verwijderen bij Schadenet Groningen. Wij zijn expert in steenslag repareren. Wij hebben beschikken over de meest moderne apparatuur, originele onderdelen en kwalitatief hoogwaardige lakken.

Steenslag op de motorkap of bumper kan problemen veroorzaken aan uw auto. Want doordat de autolak beschadigd is, heeft roest vrij spel en kan dit zelfs tot ernstige schade leiden. Laat daarom steenslag herstellen om erger te voorkomen.

Steenslag verwijderen met spotrepair

Schadenet Groningen heeft verschillende technieken in huis om steenslag van uw auto te repareren. Een van deze technieken is spotrepair. Met deze methode worden kleine beschadigingen zoals steenslag aan uw auto - niet groter dan het A4 formaat - snel en vakkundig gerepareerd. Spotrepair is een plaatselijke cosmetische bewerking. Met een kleine beschadiging is het tegenwoordig niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten. 

Meer informatie over steenslag reparatie

Wilt u meer informatie over steenslag reparatie en wilt u weten of de schade aan uw auto in aanmerking komt voor spotrepair? Neem dan contact op met Schadenet Groningen voor een uitgebreid advies en een kostenbesparende offerte.

Start de schadecalculator | Afspraak maken | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak