Volg ons op Facebook

Ruitreparatie

Ruit stuk? Bel Schadenet Groningen! De carrosserie van uw auto is voorzien van een beschermende kooiconstructie. Maar wist u dat ook de ruiten een essentieel onderdeel van de constructie vormen? Een nieuwe ruit moet daarom worden vastgelijmd volgens een speciale methode en met door de fabriek ontwikkelde lijmsoorten. U kunt dit het beste laten doen door Schadenet Groningen als erkend Schadeherstelbedrijf. Een beschadigde ruit door ons laten vervangen is nog voordelig ook. U krijgt korting op uw eigen risico bij een ruitvervanging en een sterretje wordt meestal (afhankelijk van uw verzekering) gratis gerepareerd.

Bij Schadenet Groningen zorgen we ervoor dat uw auto na de reparatie weer voor de volle 100% aan de nog geldende fabrieksgarantie voldoet. Wij werken volgens strenge fabrieksvoorschriften en maakt gebruik van originele materialen en lijmsoorten.

Afhankelijk van uw verzekering. Kleine beschadigingen kunnen vaak prima gerepareerd worden met een speciale hars. Tijdig repareren voorkomt grotere schade!

Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 050-8537270