Interieurschade auto

Naast alle mogelijk schade aan het exterieur (de carrosserie), lak en accessoires van de auto, kan er ook aan de binnenkant van de auto schade ontstaan. En u besteedt zelf natuurlijk de meeste tijd ín de auto.

Een vlek in de bekleding door het morsen van koffie, een brandgat in het dashboard door een sigaret of een scheur in de bekleding door scherpe voorwerpen: het zijn allemaal vormen van interieurschade. Schade aan het interieur van uw auto kan erg storend zijn. De meeste mensen weten niet dat schade aan de binnenzijde ook gewoon te herstellen is bij een autoschadeherstelbedrijf. Bij Schadenet Groningen weten we wel raad met die lelijke brandplekjes, scheurtjes en vlekken.

Waardebepalend

Het interieur van de auto bepaalt voor een groot deel de waarde van de auto. Een nieuwe en frisse uitstraling zorgt ervoor dat uw auto zijn waarde behoudt en helpt bij eventuele verkoop van het voertuig. Meer informatie? Neem dan snel eens contact op met Schadenet Groningen. Wij kunnen ook voor een geheel professionele reiniging van het interieur zorgen.

Start de schadecalculator | Afspraak maken | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak