Volg ons op Facebook

Koplampen

Heeft u last van doffe of verweerde koplampen? Weersinvloeden - UV-straling en pekel - hebben een grote invloed op de UV-coating van koplampen, waardoor de koplampen dof worden. Er ontstaan krasjes in het plastic en er ontstaat een laagje over de koplamp waardoor er minder licht doorgelaten wordt. Naast het feit dat u minder zichtbaar bent in het verkeer kan dit gevolgen hebben voor de APK. Het is erg belangrijk om doffe koplampen te laten afstellen of te laten polijsten. Indien u de koplampen van uw auto door Schadenet Groningen laat polijsten, hoeft u uw auto vaak niet langer dan enkele uren te missen.

Doffe koplampen polijsten

Laat uw koplampen polijsten zodra deze mat, verweerd en vergeeld zijn. Koplampen polijsten is erg belangrijk voor de veiligheid van uw auto. Schadenet is tevens expert in het vervangen van koplampen, maar polijsten heeft onze voorkeur.

Koplampen afstellen

Wilt u meer informatie over doffe koplampen, koplampen afstellen en/of koplampen polijsten? Neem dan contact op met Schadenet Groningen. Wij werken met een team vakbekwame autoherstellers en staan iedere dag vol enthousiasme voor u klaar. 

Start de schadecalculator | Afspraak maken | Offerte aanvragen

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 050-8537270